31 January 2018 om 0:00

Kom naar ons LinkedIn evenement!

Een professioneel LinkedIn profiel, dat wil jij ook! LinkedIn is een van de grote media waar werkgevers hun toekomstige werknemers ontmoeten. Bijna 90% van de banen worden vergeven binnen het eigen netwerk. LinkedIn is het medium waar jij jouw netwerk kunt verzamelen. Een mooie professionele foto kan dan ook niet ontbreken! Kom op 19 februari langs in de Greenoffice in de kelder van de VU om een professionele foto te laten maken en je profiel te laten checken! En wellicht match je gauw met de baan van je dromen!

Lees verder

17 January 2018 om 12:00

Laat je horen voor college opnamen!

FSR SBE pleit voor het opnemen van colleges! Dit wil jij toch ook? Vul nu deze hele korte enquête (20 sec.) in en help ons met het realiseren van dit doel!!

Lees verder

20 December 2017 om 12:00

EXTRA LANGE INLOOPSPREEKUREN STUDIEADVISEUR I.V.M. BSA

De studieadviseurs hebben de maand januari extra lange inloopspreekuren in verband met het BSA bericht dat jullie deze maand ontvangen. Verloopt je studie minder goed dan gehoopt, twijfel je of je door wilt gaan met deze opleiding of spelen er omstandigheden, kom dan langs bij de studieadviseur in januari. In het geval van persoonlijke omstandigheden is het raadzaam een afspraak te maken. Voor korte(re) vragen of als er geen plek meer is dan kun je ook zonder afspraak langskomen op de verlengde inloopspreekuren: maandag tot en met vrijdag van 13.00 – 14.30 uur in kamer 8A-62. Je hoeft niet op het formele BSA bericht te wachten met langskomen. Je weet immers zelf al hoe het met je studie gaat. Kom tijdig langs en wacht niet tot het laatste moment!

Lees verder