#
10 May 2018 om 12:00

Best student awards

Beste SBE studenten, De aanmeldingen voor de StudenTalentprijs zijn nu geopend.! Zoals ieder jaar organiseert de FSR  de jaarlijkse nominatie voor de StudenTalentprijs. Deze onderscheiding voor het talent van het jaar maakt deel uit van het beleid van de faculteit SBE om bijzondere prestaties, niet alleen van docenten en onderzoekers, maar ook van studenten te waarderen. Elke faculteit draagt 1 student voor aan de jury voor de VU-brede StudenTalentprijs. De uitreiking van deze prijs zal plaats vinden tijdens de opening van het academisch jaar. De prijs voor de ‘Beste Student van de VU’ bestaat uit € 4.000 in de vorm van een symbolische cheque. Daarnaast ontvangt de winnaar de AlumniRelatiesprijs: zij of hij wordt gekoppeld aan een interessante VU-alumnus. Deelname Best Student Award Om in aanmerking te komen voor de titel ‘Best Student’ dien je te voldoen aan een aantal van de onderstaande criteria: Haalt bovengemiddelde cijfers Levert een bijzondere maatschappelijke of culturele bijdrage Heeft organisatietalent, bestuurlijk talent, creatief talent en/of sporttalent Is betrokkenheid bij de VU Bezit eigenschappen die hem/haar in staat stellen als rolmodel te fungeren voor (VU)-studenten Herken jij jezelf in de bovenstaande profiel en wil je kans maken op die geweldige prijs? Stuur dan een e-mail naar fsr.sbe@vu.nl met de volgende bestanden: CV & motivatiebrief Foto Cijferlijst inclusief herkansingen Eventuele aanbeveling docent Aanmelden kan tot en met 20 mei! De winnaar wordt verkozen door de jury van de onderwijsprijzen. Ingestuurde gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet vrijgegeven aan derden. Met vriendelijke groet, FSR SBE

Lees verder

17 February 2018 om 12:00

Ben jij de nieuwe wij?

​Ben jij een enthousiaste student(e), die … - Een mening heeft over het onderwijs - Een echte teamplayer is - Wil opvallen bij zijn/haar (toekomstige) werkgever - Wil netwerken - Ongeveer 4 - 8 uur per week beschikbaar is Solliciteer direct! Wil je graag meer informatie over wat nou precies je taken zijn? Schroom niet en stuur een berichtje of tik een van ons aan!

Lees verder

31 January 2018 om 0:00

Kom naar ons LinkedIn evenement!

Een professioneel LinkedIn profiel, dat wil jij ook! LinkedIn is een van de grote media waar werkgevers hun toekomstige werknemers ontmoeten. Bijna 90% van de banen worden vergeven binnen het eigen netwerk. LinkedIn is het medium waar jij jouw netwerk kunt verzamelen. Een mooie professionele foto kan dan ook niet ontbreken! Kom op 19 februari langs in de Greenoffice in de kelder van de VU om een professionele foto te laten maken en je profiel te laten checken! En wellicht match je gauw met de baan van je dromen!

Lees verder