Schermafbeelding_2017-09-14_om_15.06.28.png
17 February 2018 om 12:00

Ben jij de nieuwe wij?

​Ben jij een enthousiaste student(e), die … - Een mening heeft over het onderwijs - Een echte teamplayer is - Wil opvallen bij zijn/haar (toekomstige) werkgever - Wil netwerken - Ongeveer 4 - 8 uur per week beschikbaar is Solliciteer direct! Wil je graag meer informatie over wat nou precies je taken zijn? Schroom niet en stuur een berichtje of tik een van ons aan!

Lees verder

31 January 2018 om 0:00

Kom naar ons LinkedIn evenement!

Een professioneel LinkedIn profiel, dat wil jij ook! LinkedIn is een van de grote media waar werkgevers hun toekomstige werknemers ontmoeten. Bijna 90% van de banen worden vergeven binnen het eigen netwerk. LinkedIn is het medium waar jij jouw netwerk kunt verzamelen. Een mooie professionele foto kan dan ook niet ontbreken! Kom op 19 februari langs in de Greenoffice in de kelder van de VU om een professionele foto te laten maken en je profiel te laten checken! En wellicht match je gauw met de baan van je dromen!

Lees verder

17 January 2018 om 12:00

Laat je horen voor college opnamen!

FSR SBE pleit voor het opnemen van colleges! Dit wil jij toch ook? Vul nu deze hele korte enquête (20 sec.) in en help ons met het realiseren van dit doel!!

Lees verder

20 December 2017 om 12:00

EXTRA LANGE INLOOPSPREEKUREN STUDIEADVISEUR I.V.M. BSA

De studieadviseurs hebben de maand januari extra lange inloopspreekuren in verband met het BSA bericht dat jullie deze maand ontvangen. Verloopt je studie minder goed dan gehoopt, twijfel je of je door wilt gaan met deze opleiding of spelen er omstandigheden, kom dan langs bij de studieadviseur in januari. In het geval van persoonlijke omstandigheden is het raadzaam een afspraak te maken. Voor korte(re) vragen of als er geen plek meer is dan kun je ook zonder afspraak langskomen op de verlengde inloopspreekuren: maandag tot en met vrijdag van 13.00 – 14.30 uur in kamer 8A-62. Je hoeft niet op het formele BSA bericht te wachten met langskomen. Je weet immers zelf al hoe het met je studie gaat. Kom tijdig langs en wacht niet tot het laatste moment!

Lees verder

16 September 2017 om 16:40

FSR SBE heet alle nieuwe studenten welkom!

De komende weken zal de facultaire studentenraad (FSR) School of economics and Business (SBE) alle nieuwe en oude studenten weer welkom heten. Wil je een van ons in het echt ontmoeten? Houd dan goed je ogen open of spreek ons aan. De gehele eerste week (vanaf maandag 4 september 2017) zullen we druk flyeren in de foyer van het hoofdgebouw. We zien jullie gauw!

Lees verder